Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan AK Parti Şanlıurfa’ya dikkat çeken ziyaret

Şenyaşar ve Yıldız aileleri arasındaki husumetin son bulması için düzenlenen barış yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, barış yemeğinin ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan AK Parti Şanlıurfa’ya dikkat çeken ziyaret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
reklam alanı

Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz, bugün Şenyaşar ve Yıldız aileleri arasındaki husumetin son bulması için düzenlenen barış yemeğine katılmak için Şanlıurfa’ya geldi. 

Öğlen saatlerinde Şanlıurfa’ya gelen Yılmaz, önce Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Ardından Barış yemeği için Eyyübiye’deki Millet Bahçesi’ne gitti. 

Cevdet yılmaz barış yemeğinin ardından Balıklıgöl Platosu’nda gezdikten sonra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. 

Başkanlıkta yapılan toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirilmesi nedeniyle içeriği hakkında bilgi bulunmuyor. Ancak, bu ziyaretin, Şanlıurfa’da gerçekleştirilen 6 ilçe başkanı atamalarının ardından yapılmış olması merak uyandırdı.

Ziyaretin ardından Cevdet Yılmaz sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatımızın değerli mensuplarıyla bir araya geldik. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Emekleri ve gayretleriyle Şanlıurfa’ya hizmet eden tüm teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan AK Parti Şanlıurfa’ya dikkat çeken ziyaret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.